TERBONGKAR

Kajian Dari Pakar Tentang Penawar Mujarab Bagi Penyakit 3 Serangkai

[ Darah Tinggi, Diabetes, Kolestrol Tinggi]

Kembali [ Stabil ] Seawal 40 Hari!

sj2

Diakui dan dipersetujui ramai pakar kesihatan di seluruh dunia. 100% Jaminan Wang Dikembalikan Sekiranya Tidak Berkesan.

AMARAN : KHAS UNTUK ANDA YANG NAK SEMBUH & SIHAT SAHAJA

Kami sangat serius sebab kami dah berjaya bantu lebih 10,000 pengguna yang dapat mengawal dan sembuh terus dari penyakit 3 serangkai.

Lebih 75,0000 ribu unit terjual sejak ia dilancarkan. Repeat order lebih 3 tahun tak putus-putus

PERCAYA ATAU TIDAK?

FAKTA: Lebih 32.7% Rakyat Malaysia menghidap penyakit 3 serangkai di bawah.

Dan mereka yang menghidap penyakit ini 99% bergantung kepada ubat-ubatan hospital sehingga akhir hayat. Penyakit tak pernah kurang, malah lama-lama akan dapat penyakit lain yang lebih kronik pula

AWAS!!

Ketiga-tiga penyakit ini akan menyebabkan salur darah sempit dan tersumbat. Jika ini terjadi, anda sangat berisiko untuk menghidap penyakit yang lebih kronik seperti:

SAKIT JANTUNG – Sakit jantung disebabkan oleh salur darah sempit & tersumbat di bahagian jantung.

STROK (ANGIN AHMAR) – Penyakit ini disebabkan oleh salur darah sempit & tersumbat di bahagian otak.

KAKI BURUK/ POTONG KAKI – Penyakit seperti ini sinonim dengan pesakit kencing manis. Ini adalah disebabkan salur darah yang sempit & tersumbat di bahagian kaki.

Oleh itu, jika anda ada Penyakit 3 Serangkai, RAWAT-LAH SEGERA SEBELUM TERLAMBAT!

"UBAT-UBATAN HOSPITAL UNTUK MENGAWAL SAKIT, BUKAN UNTUK MENYEMBUHKAN"

Sebab itulah walaupun telah 20 tahun makan ubat hospital dengan disiplin pun, sakit 3 serangkai tak sembuh-sembuh. Lebih menyedihkan lagi, ia ada side effect yang menyebabkan anda berisiko untuk mendapat penyakit yang lebih kronik.

Kini, Dunia Telah Menjumpai Satu Mineral Asli Dari Banjaran Himalaya yang telah melalui pelbagai kajian klinikal — Mampu mencegah, merawat dan menyembuhkan pelbagai penyakit terutamanya penyakit 3 serangkai

Memperkenalkan…

SHILAJIT NUTREEGO

RESIN SHILAJIT GOLD STANDARD – 100% Resin Shilajit dari Himalaya Gilgit Baltistan pada ketinggian 18,000 kaki. Kaya asid fulvik, humik, amino, dan 85+ mineral. Shilajit Himalaya NutreeGo adalah resin shilajit tulen untuk menyegarkan tubuh dan minda.

Masih Ramai Tak Tahu Apa Itu

SHILAJIT

10X GANDA LEBIH BERKESAN DARIPADA ASHWAGHANDA & SACHA INCHI

Shilajit adalah zat herbamineral berasal dari batuan gunung yang tinggi, biasanya ditemui di kawasan Pergunungan Himalaya dan Tibet.

Shilajit terhasil dari sebuah ramuan ajaib yang merangkumi kebaikan semula jadi dari ketinggian puncak Himalaya.

KENAPA SHILAJIT?

BAGAIMANA SHILAJIT NUTREEGO DAPAT MEMBANTU ANDA SEMBUH DARI PENYAKIT 3 SERANGKAI?

Antara punca utama penyakit kronik seperti JANTUNG, STROK mahupun potong kaki akibat kencing manis adalah kerana SALUR DARAH SEMPIT & TERSUMBAT.

Mengikut kajian, SHILAJIT 10X GANDA baik dari mana-mana sumber dalam BAIKI SALUR DARAH YG TERSUMBAT & MELANCARKAN PEREDARAN DARAH DI SELURUH BADAN

Berikut merupakan penerangan bagaimana SHILAJIT membantu anda yang anda penyakit 3 serangkai :

Tekanan Darah Tinggi

Sifat Antioksidan – Shilajit mengandungi antioksidan yang membantu mengurangkan tekanan oksidatif, yang berkaitan dengan tekanan darah tinggi.

VasodilasiBeberapa kajian menunjukkan bahawa shilajit mempunyai kesan vasodilatori, membantu melegakan saluran darah dan meningkatkan aliran darah, berpotensi menyumbang kepada pengawalan tekanan darah.

Kolesterol Tinggi

Modulasi Profil LipidKajian terhad menunjukkan bahawa shilajit membantu modulasi profil lipid, berpotensi memberi impak kepada tahap kolesterol

Tindakan AntioksidanAntioksidan dalam shilajit membantu melawan tekanan oksidatif, yang boleh berkaitan dengan isu berkaitan kolesterol.

Penyakit Jantung

Kesan KardioprotektifShilajit telah dikaji untuk sifat kardioprotektifnya, yang melindungi jantung daripada kerosakan dan menyokong kesihatan kardiovaskular keseluruhan.

Kesan Anti-radangRadang merupakan faktor penyumbang kepada penyakit jantung, dan sifat anti-radang shilajit memberikan perlindungan terhadap keadaan berkaitan dengan jantung.

Diabetes

Pengawalan Gula DarahBeberapa kajian menunjukkan bahawa shilajit membantu mengawal tahap gula darah, menjadikannya berpotensi bermanfaat untuk individu dengan diabetes.

Sensitiviti InsulinShilajit telah dikaji untuk kesannya terhadap sensitiviti insulin, yang boleh menjadi relevan untuk pengurusan diabetes.

Potensi AntidiabetikPenyelidikan menunjukkan bahawa shilajit mempunyai kesan antidiabetik dengan mempengaruhi pelbagai laluan berkaitan dengan metabolisme glukosa.

Ramai Pakar Kesihatan Di Serata Dunia Setuju & Bersependapat Dengan Keberkesanan Shilajit Dapat Menangani Pelbagai Masalah Kesihatan.

CARA PENGGUNAAN

10 FASA PENYEMBUHAN YANG ANDA BAKAL RASAKAN BERSAMA SHILAJIT NUTREEGO

ANDA MUNGKIN SEDANG MENGAMALKAN SUPPLEMENT DI BAWAH INI SEKARANG. INI PERBEZAAN KENAPA ANDA PERLU BERUBAH KEPADA SHILAJIT NUTREEGO

Shilajit By Nutreego Telah Diuji Secara Klinikal & Saintifik Dan
Diluluskan Selamat Dari KKM 

RAMAI DAH DAPAT MANFAAT DARI SHILAJIT NI.

Lihat Apa Kata Pengguna-Pengguna Shilajit

KHAS HANYA DI WEBSITE INI SAHAJA !!

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN

[ JIKA TIADA SEBARANG PERUBAHAN ]

Anda Juga Layak Dapat Tawaran Istimewa, Hadiah Cabutan Bertuah & Promosi Yang Menarik Khas untuk Pembelian Di Website Ini sahaja

Repeat Order Lebih Dari

Pengguna Berpuas Hati
0

Pilih Pakej Di Bawah Sebelum Harga Promosi Tamat Pada

Minutes
Seconds

PERCUMA POSTAGE BAGI ONLINE TRANSFER DAN CAS COD RM10 SAHAJA BAGI SEMENANJUNG MALAYSIA.

Ada Masalah Dengan Tempahan ?

Whatsapp Ke HQ Shilajit Dibawah

SOALAN LAZIM

Alhamdulillah, setakat ini lebih dari 30 ribu pengguna produk kami dan hampir 90% bersetuju ianya memang berkesan & menjadi. Saya doakan ia juga berkesan untuk anda yang cuba.

Satu Botol Kapsul Ada 30 Biji, Manakala Untuk Resin 30gm

Resin adalah bentuk shilajit yang pure dan tidak dicampur apa-apa. Kapsul pula telah dicampur beberapa bahan tambahan untuk kesan yang maksima.

Kalau anda rajin bancuh dan minum hari-hari saya sarankan cuba Resin. Kalau anda sibuk dan tak ada masa nak bancuh-bancuh, boleh cuba yang Kapsul.

Shilajit Nutreego ini tiada sebarang kesan sampingan kerana diperbuat daripada100% bahan semula jadi dan bebas dari sebarang bahan kimia.

Kalau Order Dengan Kami Melalui Website Dan Penghantaran Dibuat Terus Dari HQ, inshaAllah itu adalah yang original direct dari HQ dan Kilang kami sendiri. Dan ada sticker Hologram Kilat Nutreego di kotak.

Jika Order Harini, InsyaAllah Dalam 3-5 Hari Akan Sampai Ke Rumah Anda. Kami Gunakan Courier Ninjavan Untuk Penghantaran Shilajit.